Утре без струја делови на Ѓорче Петров, Карпош и Кисела Вода

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека утре без електрична енергија ќе останат:

Од 12.30 до 15.00 часот, корисниците од ул.Исаија Мажовски зграда 40, и објекти во нејзина близина. ( Oпш. Ѓорче Петров )

Од 09.30 до 11.30 часот, корисниците од дел од ул.Цветан Михајловски, дел од ул.Воин Драшковиќ, ул.Кичевска зграда 11, и зграда 4. (Oпш. Ѓорче Петров )

од 11.00 до 13,00 часот, дел од корисниците на ул.Козле 6 (Oпш. Карпош)

од 09.00 до 15.00 часот, корисниците од ул. Милан Мијалковиќ, од бр.35 до бр.50. ( Oпш. Кисела Вода ),

Од 09.00 до 13.00 часот, дел од потрошувачите на ул.Воин Драшковиќ ( Ѓорче Петров )
© Скопски портал. Сите права се заштитени.