Утре без струја неколку места во Скопје

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека утре поради планирани технички зафати во електро-системот во градот Скопје, без струја ќе останат следниве места.

- во периодот од 07:40 - 15:00 часот корисниците на дел од село Ќојлија. (Oпштина Петровец)

- во периодот од 08:30 - 15:00 часот во село Горно Соње улиците од број 1 до број 10. (Oпштина Сопиште);

- во периодот од 08:30-11:00 часот корисниците на дел од с.Волково улиците со број 20 и бр.22. (Oпштина Ѓорче Петров);
© Скопски портал. Сите права се заштитени.