Поради дефект, утре без вода дел од корисниците на булеварот Кочо Рацин во Центар

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 9 часот до санирање на дефектот.

 
ЈП „Водовод и канализација“ извести дека утре, 29 април, поради дефект на водоводна цевка на булеварот Кочо Рацин,  во Центар, без вода ќе останат корисниците на потегот од „Веро-Џамбо“ до улицата Ленинградска, амбулантата на МВР и Полициската станица.© Скопски портал. Сите права се заштитени.