Без струја делови на Центар, Сопиште и Карпош

Во периодот од 8.30 до 15.30 часот, без струја ќе бидат корисниците од улицата Белградска (општина Центар), од 8.30 до 15 часот корисниците од селото Барово (општина Сопиште), од 9 до 13 часот корисниците од броевите 57, 69, 71 и 73 на булеварот Партизански одреди (општина Карпош) и од 8.30 до 15.30 часот корисниците од улицата Белградска (општина Центар).

 
Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека се планирани технички зафати во електросистемот на град Скопје и без електрична енергија ќе останат делови на Центар, Сопиште, и Карпош.© Скопски портал. Сите права се заштитени.