ГРАД СКОПЈЕ ОБЕЛОДЕНИ СКАНДАЛ СО ТРЕТИРАЊЕ НА МЕДИЦИНСКИ ОТПАД (ВИДЕО)

Градоначалникот Шилегов и главниот инспектор на Град Скопје, Мирослав Богдановски, денеска, обелоденија скандал со ужасна содржина која треба да го вклучи алармот на другите институции. 
© Скопски портал. Сите права се заштитени.