Утре без струја делови на Аеродром, Сопиште и Карпош

Од ЕВН Македонија информира дека утре без електрична енергија ќе останат:

 

Во периодот од 08.00 до 10.00 часот, корисниците од бул. АНОМ бр.14, 16, 18 и 24. ( општина Аеродром )

 

Во периодот од 09.00 до 13.30 часот, корисниците од село Барово. ( општина Сопиште )

 

Во периодот од 09.00 до 14.00 часот, корисниците од бул. Илинден од бр.24 до бр.28 и од бр.96 до бр.120. ( општина Карпош )

 

Во периодот од 10.00 до 12.30 часот, дел од корисниците од бул. АСНОМ и бул. Видое Смилевски Бато лоцирани позади бензинската станица ОКТА како и објектот на самата бензинска станица ОКТА. ( општина Аеродром )

 

Во периодот од 12.30 до 15.00 часот, корисниците од бул. АСНОМ бр.52, 56, 58 и 62. ( општина Аеродром)
© Скопски портал. Сите права се заштитени.