СКОПСКИ ПОРТАЛ: Среќна Нова 2020

Почитувани читатели на единствениот портал кој информира за настаните во градот Скопје и општините во регионот ви ја честитаме Новата Година, со желби за многу здравје, среќа и успех на секое поле. Да бидеме заедно и во 2020-та!
© Скопски портал. Сите права се заштитени.