Утре без струја делови од Гази Баба

Утре, 02.10.2021 година, поради закажани технички зафати во мрежата, без електричен напон ќе останат:

 

во време од 09:30 – 14:30 часот корисниците од ул. Методи Андонов Ченто, левата страна од патот на потегот од Еуро Империјал Маркет до Грос Маркет (Општина Гази Баба) и

 

09:15 – 15:30 часот корисниците од ул. Раштак и ул. 4 во с. Раштак како и сите објекти во околината на игралиштето и патот кон с. Љуботен (Општина Гази Баба).
© Скопски портал. Сите права се заштитени.