Утре без вода корисниците од улиците Методија Андонов Ченто и Финска во Гази Баба

Од ЈП Водовод и Канализација информираат дека утре, 02.09.2021 година, поради уличен дефект  Ф - 250 мм., на ул. Методија Андонов Ченто кај претпоследна автобуска станица 45,

прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул. Методија Андонов Ченто и Финска во Општина Гази Баба. Прекинато водоснабдувањето ќе биде од 08:30 часот до завршување на работите.
© Скопски портал. Сите права се заштитени.