Утре без струја дел од Гази Баба

Од ЕВН Македонија информираат дека утре, 15.11.2020 година без електрична енергија во период од 08.10 до 15.00 часот ќе останат,

корисниците од дел од улицата Перо Наков, Газела бр. 5, Современ дом и објектите во кругот на МЗТ во Општина Гази Баба.
© Скопски портал. Сите права се заштитени.