Утре намалено водоснабдување во Автокоманда, Маџари и Сингелиќ

Од ЈП Водовод и канализација информираат дека утре, 17.10.2020 година, поради реконструкција на водоводна мрежа на Бул. Александар Македонски бб,

од 09:00 часот до завршување на дефектот со намален притисок на вода ќе останат корисниците од населбите: Автокоманда, Маџари и Сингелиќ.
© Скопски портал. Сите права се заштитени.