Утре без вода делови на Гази Баба

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 8:00 часот до завршување со активностите (општина Гази Баба).

Од ЈП „Водовод и канализација“ известуваат дека поради дефект на шибер Ф – 350 мм., на ул. 808, утре прекинато водоснабдување ќе имаат улица 808 (Пиварница, Европа, Пожарна и други фирми) и намален притисок на дел од нас. Керамидница.© Скопски портал. Сите права се заштитени.