Чаир

Утре без вода неколку улици во Чаир

Од ЈП Водовод и канализација информираат дека утре, 21.01.2021 година, поради дефект на затварач од Ф – 400 мм ниска зона на ул. Топанска бр. 24,

во периодот од 09.00 часот па се до отстранување на дефектот без вода ќе останат корисниците од улиците Топанска, Славеј Планина и Војдан Чернодрински до полициската станица Бит Пазар во Општина Чаир.
© Скопски портал. Сите права се заштитени.