Чаир

Се поставија бетонски банкини на Булевар Цветан Димов

Во Општина Чаир  се имплементираат сообраќајни проекти за олеснување на движењето низ улиците.

 

Започна процесот на поставување на бетонски банкини низ најфреквентниот булевар во градот “Цветан Димов“, со цел да се стави крај на сообраќајниот хаос, информираат од општината.
© Скопски портал. Сите права се заштитени.