Чаир

Се зголемува просторниот капацитет за паркирање во Чаир

Општина Чаир го зголемува просторниот капацитет за паркирање на возилата и го олеснува движењето на граѓаните, информираат од општината.

 

 

Интензивните работни активности за подобри инфраструктурни услови, Општина Чаир ги продолжи со создавање на нови паркинг зони и патеки за олеснување на движењето на граѓаните со користење на бекатони на улица “Методија Митевски“ во населба Топанско Поле.
© Скопски портал. Сите права се заштитени.