Чаир

Нови машини за чиста животна средина во Чаир

 Општинската служба за одржување на јавната чистота во Чаир од денеска располага со новата електрична машина за собирање на отпад низ тротоарите за време на секојдневните акции за чистење.

– Есента се ближи и ние максимално се подготвувамe инвестирајќи за зголемување на ефикасноста на дејствување преку набавка на современи машини за чистење, информираат од Општина Чаир.
© Скопски портал. Сите права се заштитени.