Утре без вода неколку улици во Центар

Од ЈП Водовод информираат дека утре, 24.02.2021, поради дефект на затварач од Ф 100 мм на ул. Светозар Марковиќ, на раскрсницата со ул. Цицо Поповиќ,

без водоснабдување од 09:00 часот до завршување на дефектот ќе останат корисниците на ул. Светозар Марковиќ, ул.Цицо Поповиќ, ул.Истарска, дел од ул. Битолска и ул. Крушевска, како и објектот на ВЕРО ЏАМБО.
© Скопски портал. Сите права се заштитени.