Утре без вода делови на Центар

Од ЈП Водовод и Канализација информираат дека утре ( четврток ) поради дефект на приклучна цевка ф ¾“, на ул.Охридска бр.10 во Маџармаало, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од Маџармаало од 09:00 часот до санирање на дефектот.
© Скопски портал. Сите права се заштитени.