Се гради детско игралиште во Љуботенски пат

Градоначалникот Велимир Смилевски денеска беше на увид во завршните активности на изградбата на ново мултифункционално детско игралиште во Љуботенски пат, информираат од општината.

Ова игралиште се гради по стандарди кои што ќе овозможат безбедно и квалитетно спортување на најмладите во овој дел од Општина Бутел.

 
© Скопски портал. Сите права се заштитени.