ОУ Ацо Шопов од Бутел подготвено ја започна учебната година според сите протоколи

Повеќе инвестиции за ОУ „Ацо Шопов“ поддржани од Општина Бутел и Министерство за образование и наука беа реализирани во последниве години.

Ова лето се работеше на подобрување на условите во соблекувалните на фискултурната сала, училишната кујна, тоалетите.

Наставата со физичко присуство на учениците продолжува со строго почитување на заштитните протоколи во сите училишта.

 
© Скопски портал. Сите права се заштитени.