Привршува реконструкцијата на крак од улица 21 до 7 во Расадник, Општина Бутел

Во текот на наредните денови треба да финишираат градежните активности од Проектот за реконструкција на крак од улица 21 до 7 во Расадник, информираат од Општина Бутел.

 

Реконструкцијата се врши на улица со вкупна должина од 650 метри и 3 метри широчина. 

 

 
© Скопски портал. Сите права се заштитени.