Општина Бутел го продолжи рокот за пријавување за бесплатно летување за деца од социјален ризик и посебни потреби

Општина Бутел информира дека го продолжува рокот за поднесување пријави за користење на бесплатно летување под мотото Летен камп-СИТЕ СМЕ ЕДНО, за деца, кои потекнуваат од семејства во социјален ризик и деца со посебни потреби.

 

Рокот за доставување на пријавите ќе биде отворен до 05.08.2021 година.

 

Јавниот повик и потребната документација за пријавување се достапни на следниов линк: https://opstinabutel.gov.mk/?p=17476
© Скопски портал. Сите права се заштитени.