Прослава по повод 16 години постоење на Општина Бутел (ВИДЕО)

Општина Бутел заедно со основните училишта од нејзината територија организираше прослава по повод 16 години постоење на општината.

Во знакот на љубовта, толеранцијата и мирот беше испратена цветна штафета која ги обиколи сите училишта и градинки на територијата на Општина Бутел.

Дечињата приготвија пригодни подароци за Општина Бутел кои ги врачија на градоначалникот а воедно рецитираа и песнички со желби за среќно и безгрижно детство.

 
© Скопски портал. Сите права се заштитени.