Синоќа машински се чистеа улиците во Општина Бутел (ФОТО)

Општина Бутел и ЈП Комунална хигиена Скопје, синоќа, во вечерните часови вршеа машинско миење на главните и сервисните улици во општината.

 

 

Акцијата се одвиваше на целата територија на општината, а целта е да се подигне нивото на јавната хигиена и да се заштити здравјето на жителите, информираат од општината.

 
© Скопски портал. Сите права се заштитени.