Се асфалтираат нови и се реконструираат постоечки сервисни улици во Радишани (ФОТО)

Од Општина Бутел, во соопштение до јавноста информираат дека деновиве општината продолжува со интензивни градежни активности за асфалтирање нови и реконструкција на постоечките сервисни улици во Радишани.

 

 

 

  

 

 

 
© Скопски портал. Сите права се заштитени.