Утре без вода повеќе улици во Бутел

Од Водовод и канализација информираат дека утре, 04.04.2021 г. поради дефект на водоводната цевка со пречник од Ф100мм. на ул. Призренскабр.5,

прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од следните улици: Призренска, Галичник, Пребондова, Мостарска, Мрежичка, Марко Крале и Коле Канински во Општина Бутел.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:15 часот до завршување на дефектот.
© Скопски портал. Сите права се заштитени.