Избор на најубава маска во ОУ „Свети Климент Охридски” во Општина Бутел

Учениците од сите основни училишта во Општина Бутел денеска се маскираа за традиционалната Априлијада, информираат од општината.

 

 

Градоначалникот Велимир Смилевски по повод Денот на шегата - 1 април ги посети дечињата од ООУ „Свети Климент Охридски”, каде што се избираше најубава маска. За најкреативните, градоначалникот додели “слатки“ пакетчиња, додаваат од Општина Бутел.

 
© Скопски портал. Сите права се заштитени.