Општина Бутел подели 45 прочистувачи на воздух за сите градинки во општината (ВИДЕО)

Општина Бутел и градинката „11 Октомври“ поделија 45 прочистувачи на воздух за сите градинки во општината.

Средствата во висина од 1 200 000 ден. се обезбедени од буџетот на Општина Бутел и градинката „11 Октомври“.

 
© Скопски портал. Сите права се заштитени.