Денеска без струја неколку улици во Бутел

Поради реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа од страна на екипите на Електродистрибуција, денеска без снабдување со електрична енергија ќе останат следниве населени места во Општина Бутел:

 

Од 10:00 - 12:00 часот, корисниците на ул. Љубо Петровиќ од бр. 8 до бр. 14, и дел од ул. Призренска (раскрсницата меѓу улиците Љубо Петровиќ и Призренска до бр 11).

 

Од 11:00 - 15:00 часот ул. Хо Ши Мин од бр. 244 до бр. 256 (парните броеви).
© Скопски портал. Сите права се заштитени.