Утре без струја улици од Бутел и Аеродром

Од ЕВН Македонија информираат дека утре, 25.01.2021 година без електрична енергија ќе останат:

Во периодот од 09:00-12:00 часот корисниците од Бул. Јане Сандански згради број: 86, 88 и 90 во Општина Аеродром.

Во периодот од 08:00-09:00 часот корисниците од ул. Гоце Стојчевски згр. бр. 5 влез 1, 2 и 3, како и корисниците од ул. Лазо Москов згр. бр. 2 влез 1, 2, 3 и 4 во Општина Бутел.
© Скопски портал. Сите права се заштитени.