Општина Бутел донира храна за гладните бездомни кучиња

Од Општина Бутел информираат дека АМОС ШЕЛТЕР врши достава на храна за гладните бездомни кучиња на 12 локации каде изминатиот месец се поставени хранилки.

 

Оттаму апелираат до сите жители кои сакаат да ги нахранат кучињата, храната да ја одлагаат во садовите кои се наоѓаат на сите фреквентини локации или да ја донираат во Општина Бутел.
© Скопски портал. Сите права се заштитени.