ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОПШТИНА БУТЕЛ ДОНИРАШЕ КОМПЈУТЕРИ ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ОНЛАЈН НАСТАВАТА (ВИДЕО)

Денеска градоначалникот Велимир Смилевски за основните училишта во општината додели 45 компјутери.

Донацијата е во рамките на акцијата: Донирај го својот стар компјутер.

10 нови компјутери се донација од Град Скопје, а 22 се лична донација на

градоначалникот Смилевски.

На настанот се поделија и пакети со храна за социјално загрозените семејства

од општината.

 
© Скопски портал. Сите права се заштитени.