Во завршна фаза реконструкцијата на улица „13“ во Општина Бутел

Градоначалникот на Општина Бутел, Велимир Смилевски викендов изврши увид во градежните работи во реконструкција на улица „13“ во Расадник која е во завршна фаза.

 

 

Како што информираат од Општина Бутел, улицата е со површина од 1.000 квадратни метри.

 

– Општина Бутел, со оваа активност отпочнува серија активности  на изградба и реконструкции  на локални улици предвидени во прогарамата за активности на Општина Бител за 2020 година, изјавуваат оттаму.
© Скопски портал. Сите права се заштитени.