Градоначалникот Велимир Смилевски, изминатата седмица и денеска подели вкупно 80 хуманитарни пакети

Градоначалникот Велимир Смилевски, изминатата седмица и денеска подели вкупно 80 хуманитарни пакети со основни намирници за социјално загрозените семејства, информираат службите на општината

 

Барања за хуманитарните пакети граѓаните во изминатиот период ги поднесуваа до Кризниот Штаб за заштита и спасување на Општина Бутел.


Акцијата за делење на храна со основни намирници ќе продолжи и во иднина, додаваат оттаму.

 

 
© Скопски портал. Сите права се заштитени.