Листа на доставувачи на територијата на Oпштина Бутел

Општина Бутел ја објави листата на економски оператори кои се определени да можат да вршат достава на намирници за време на забраната на движење на територија на Општина Бутел.

МАРКЕТИ
1 МАРКЕТИ БОРМАК 077/401-401
2 ТИВТ МАРКЕТ 075/376-510
3 ЗОКИ ПРОМ 078/325-859
ДОСТАВА НА ХРАНА
1 РОЈАЛ КАФЕ  077/672-358

Секое лице (вработен) при достава на намирници за време на забраната на територија на општината треба да се идентификува со доказ за идентификација и потврда дека е вработен во економскиот оператор, информираат од општината.
© Скопски портал. Сите права се заштитени.