Денот на шегата “АПРИЛИЈАДА 2020“ во поинакво издание во Општина Бутел

Учениците од сите основни училишта на Општина Бутел се маскираа за Денот на шегата “АПРИЛИЈАДА 2020“.

 

Оваа година, поради актуелната состојба со коронавирусот во земјата, учениците од Бутел испраќаа и споделуваа фотографии со своите креативни маски по повод Денот на шегата.

 

 
© Скопски портал. Сите права се заштитени.