Фекална канализација во Визбегово

Општина Бутел отпочна изградба на фекална канализација од улица 3 до новопроектираното училиште во Визбегово.

 

Како што информираат од општината градоначалникот Велимир Смилевски направил увид во изградбата на канализационата мрежа, која откако ќе биде завршена во целост значително ќе ги подобри условите за живот во ова населено место.
© Скопски портал. Сите права се заштитени.