Новогодишна забава за жителите на Општина Бутел (ВИДЕО)

Општина Бутел оргнизираше предновогодишна забава на платото пред општината.

 

Настапи со посебна музичка програма во текот на целиот ден имаа децата од градинките и учениците од основните училишта, како и познати музички и естрадни ѕвезди.

 

Градоначалникот на Општина Бутел, Велимир Смилевски искажа благодарнност до сите учесници, а на граѓаните на Бутел им ја честита Новата Година и Божиќните празници, посакувајќи им здравје, среќа и успех.

 

 

 
© Скопски портал. Сите права се заштитени.