Акција за собирање кабаст отпад во општина Аеродром

Општина Аеродром и ЈП „Комунална хигиена“ организираат акција за собирање кабаст отпад на територијата на општина Аеродром. Контејнери ќе бидат поставени на четири локации од 18 мај (вторник) до 22 мај (сабота).

Граѓаните ќе може да ги оставаат својот стар мебел и отпад од електронска и електрична опрема на следниве локации: Јане Сандански (АСНОМ бр. 68), во Стар Аеродром на улиците Коста Новаковиќ бр. 48, Владимир Комаров бр. 29 и во Ново Лисиче на Видео Смилевски - Бато бр. 19 и на булеварот АСНОМ бр. 5 кај „Рамстор“.




© Скопски портал. Сите права се заштитени.