Утре без струја делови од Карпош, Ѓорче и Студеничани

 

Во период од 08.30 – 12.30 часот корисниците од селата Пагаруша, Вртекица, Рамни Габер и Долно Количани во Општина Студеничлани.

 

Во период од 09.00 – 15.00 часот дел од корисниците од ул. Ванчо Мицков во Општина Карпош и дел од корисниците од ул. 22 во с. Волково во Општина Ѓорче Петров.
© Скопски портал. Сите права се заштитени.